A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Фізика – це щось набагато більше ніж набір законів…

Дата: 01.05.2023 10:59
Кількість переглядів: 86

«Фізика – це щось набагато більше ніж набір законів… Фізика насамперед жива творчість рук та мозку…». Саме під таким гаслом учні Бродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 активно працювали протягом тижня фізики та астрономії. Проведені заходи сприяли розвитку критичного мислення та зацікавленості учнів до предметів. Переможцями конкурсу «Дешифрувальник», у якому потрібно було загадати у кросворді своє прізвище стали: учень 11-А класу Бурмай Назар та учні 9-А класу - Гуляйгродський Денис, Кучкуда Олег та Гром’як Володимир.

Презентували проєкти з фізики та астрономії учні 7-А, 7-Б та 11-Б класів. Учні 11-А класу підготували проект під рубрикою «Чи знаєте ви, що…».

Цікавим був «Перший урок фізики для учнів 5-6 класів «Будьмо знайомі: я - фізика», який провели дівчата з 8-А класу: Антонів Анна, Козак Маргарита, Чиж Світлана, Островська Вероніка та Гриндович Дарина. П’ятикласники та шестикласники повторили знання з природознавства, дізналися багато нового та цікавого і отримали перепустку у "Фізикляндію".

Диспут «Фізика у повсякденному житті» активно обговорювали учні 9-х класів. Також проведений урок-конференція «Чорнобильська катастрофа під кутом фізики», приурочений 37 роковинам від дня трагедії.

Переможцями інтелектуального шоу-гри «Цікава фізика» між командами 10 та 11-х класів стала команда учнів 11-х класів «Ньютончики».

У вікторині «Знавці фізики» серед семикласників переможцями стали команда учнів 7-А класу «Знавці фізики» та команда учнів 7-Б класу «Патріоти».

Переможцями квесту «Сторінками фізики», проведеного серед учнів 8-х класів стала команда учнів 8-А класу «Формула життя».

Вітаємо також призерів Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня": учнів 10 класу Степаніцького Станіслава і Поліщука Назара, які показали відмінні результати та учнів 8-А класу Антонів Анну та Сарахман Вероніку, які показали добрі результати. Бажаємо успіхів і майбутніх здобутків.

Дякуємо усім за активну участь у проведенні тижня фізики та астрономії.

(відео)


« повернутися

Вхід для адміністратора