A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Тиждень психології - цікавий творчий процес

Дата: 10.05.2023 11:35
Кількість переглядів: 97

🖋️📚

Тиждень психології - цікавий творчий процес, спрямований на збагачення знань учнів про власний внутрішній світ, розкриття творчого потенціалу, створення позитивних емоцій. Тиждень психології у нашому закладі освіти проходив з 24 по 28 квітня та охоплював різні види діяльності.

Розпочався тиждень днем "Цікава психологія", протягом якого учні ознайомилися з виставкою "15 лайфхаків з психології, які корисно знати кожному" та переглянули відео "Хто такий психолог у школі?"

У вівторок, що мав назву "Прокачай свій мозок", діти виконували завдання на уважність, отримали поради для покращення мозкової діяльності, пройшли онлайн квест, дізналися "наскільки розвинений мозок" та "яка швидкість мозку".

У середу з учнями 5-х класів було проведено акцію "5 добрих справ". А батьки учнів 1 класу написали хороші слова про своїх синочків і донечок та разом з дітьми створили композицію "Батьківська радість". Щиро дякуємо батькам за участь!

Четвертий день тижня мав назву "Емоції та настрій". Діти та вчителі отримали поради "Як покращити собі настрій" та скористалися мотиватором "Налаштовуємо себе на позитивний настрій". У фоє школи було створено "Паркан емоцій", який дав змогу учням вчитися розрізняти власні та чужі емоції, відтворювати їх на папері.

А у п'ятницю ми всі разом релаксували, слухаючи музику, розмальовуючи мандали, створюючи неповторний світ на піску.

Цікавий та яскравий тиждень, під час якого усі ще краще пізнали свій внутрішній світ та стали ближчими у спілкуванні.🎓🖋️📚

Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 



« повернутися

Вхід для адміністратора