A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

А у нас час екскурсій!

Дата: 29.05.2023 15:11
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

А у нас час екскурсій !👍❤️

Краса природи, відіграє велику роль у вихованні духовного благородства. Вона виховує в душі дитини здатність відчувати, сприймати тонкощі, відтінки речей та явищ.

Природа є важливим засобом гармонійного всебічного розвитку дитини. Василь Сухомлинський зазначав, що «природа – величезної ваги виховний фактор, що накладає свій відбиток на весь характер педагогічного процесу».

Екскурсії в природу є одним із видів пізнавальної діяльності дітей .

Сьогодні в учнів 5 класу Станіславчицького ЗЗСО місце локації була екскурсія до Михайлової Садиби що знаходиться недалеко села Станіславчик ( хутір Панькова ).

Ми мали змогу побачити всі кольори весняного пейзажу, спостерігати за красою лісу , спів птахів і просто подих чистого повітря . А ще у пана Михайла є дитячий майданчик , кози , красиві поні на яких ми і покаталися . Ця екскурсія для дітей була дуже пізнавальною та корисною, сприяла вихованню любові та шанобливого ставлення до природи.

Такі екскурсії дуже подобаються діткам.

Дякуємо вам пане Михайле за гостинність адже діти хотіли бути ще і ще ….❤️❤️👍🇺🇦💙💛 Хочу подякувати татові моєї учениці Столяру Сергію за підвіз дітей , щиро вам дякуємо ❤️👍 Радимо всім побувати ❤️👍

 



« повернутися

Вхід для адміністратора