A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Враження від побаченого, почутого та зробленого, в учнів 3 класу

Дата: 12.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Враження від побаченого, почутого та зробленого, в учнів 3 класу (керівник Бендюк Л.С.) Суховільського Ззсо І-ІІІ ст. ім. Г. Столяр та вихованців зразкового гуртка "Народні ремесла України" з Бродівський центр дитячої та юнацької творчості (кер. Тесля Н. Я), який працює на базі цієї школи, залишаться в пам'яті на довгі роки.

Працівники НПП " Північне поділля " Михайло Шишка та Христина Бобко провели нам цікаві та змістовні розповіді про історію побудови храму на Святій горі та життя Святого Онуфрія, про г. Жбир, флору та фауну національно-природничого парку і організували нам майстер- клас по виготовленні гаварецької кераміки з народним умільцем Михайлои.

Кожен учвсник екскурсії мав можливість доторкнутись до природнього матеріалу - глини та при допомозі майстра виготовити власноруч свій виріб. А також побачити історичне місце часів Другої Світової війни ,- криївку, в якій переховувались повстанці. А на завершення кожна дитина попила джерельної води з Святого джерела і разом з керівниками та наставниками помолилась за мир в Україні.



« повернутися

Вхід для адміністратора