A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

В такий нелегкий і тривожний час Бродівська дитячо - юнацька спортивна школа працює і виховує юних спортсменів

Дата: 20.06.2023 15:03
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

В такий нелегкий і тривожний час Бродівська дитячо - юнацька спортивна школа працює і виховує юних спортсменів.

Ми гордимося своїми тренерами, які всі свої уміння та навички передають вихованцям, але їх праця недооцінена. Та все ж вони вірять у краще і щиро радіють успіхам своїх вихованців.

Наша гордість - це команда юних волейболістів тренера - викладача Пилипчука Ігоря Олексійовича, які є кращими в області. А тренер - викладач Лисак Володимир Михайлович на базі Суховільської ЗЗСО І - ІІІ ст. навчає сільських дітей гри у волейбол.

"Не пасе задніх" і відділення шахів, де тренером - викладачем є Рушинець Іван Тарасович. Юні бродівські шахісти мають високий рейтинг в області. Цьому є приклад останніх змагань в м. Городок, яке славиться своєю шаховою школою. Наші дітки були і в призерах і багато виконали відповідні розряди.

Відновлює свою "бойову" славу і відділення футболу. Велику надію покладаємо на тренера Максимовського Олексія Володимировича, який приїхав в наше місто зі східної області нашої держави, де проходять бойові дії. Тренер - викладач повернув старшу групу вихованців і набрав декілька нових груп. Діти його поважають і виконують всі настанови. Проводяться товариські зустрічі, організовуються різні турніри. "Можливо не все ще виходить, але щоденні тренування, різні змагання і буде результат" - каже тренер - викладач Олексій Володимирович. А Бербенюк Віктор Михайлович, тренер -викладач з футболу на базі Пониквянського ЗЗСО І -ІІІ ст. , має досвід у роботі з дітьми, підкаже і підтримає молодого колегу.



« повернутися

Вхід для адміністратора