A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Скоро 1 вересня, а це означає, що більшість дітей знову сядуть за шкільні парти після канікул

Дата: 14.08.2023 11:46
Кількість переглядів: 94

Скоро 1 вересня, а це означає, що більшість дітей знову сядуть за шкільні парти після канікул. Під час війни – це ще одне із випробувань, яке проходить українська освіта, бо тепер вище знань стоїть їхня безпека.

Начальник Золочівської РВА Василь Маркевич відвідав Спеціалізовану середню загальноосвітню школу №2 з вивченням англійської мови з 1 класу, опорні заклади “Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3” та “Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4”, і Заклад дошкільної освіти №9 в м. Броди.

"Найважливіше було переконатись, що навчальний рік для дітей буде безпечний, адже укриття підготовлені, там є усе необхідне, що може бути у воєнних умовах. Колеги розповіли про готовність до нового навчального року, а також, як будуть намагатимуться покращувати умови навчання для дітей та учнів під час воєнного стану.

Також у рамках візиту на Бродівщину оглянули реконструкцію та будівництво обʼєктів інфраструктури за сприянням Львівської ОВА.

Сподіваємось і віримо, що наступний навчальний рік для наших дітей мине менш тривожно та більш безпечно", - зазначив очільник Золочівщини.



« повернутися

Вхід для адміністратора