A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Перший виїзд юних легкоатлетів

Дата: 09.10.2023 12:42
Кількість переглядів: 62

30 вересня 2023 р. відбувся перший виїзд юних легкоатлетів в новому навчальному році на традиційні легкоатлетичні змагання з бігу на 500 м та спортивної ходьби на 1000 м до дня міста Буськ на призи Буського міського голови.

В цих змаганнях взяли участь вихованці тренерів - викладачів Романюка Володимира Ярославовича та Демчука Мирослава Федоровича. Вболівати за нашу спортивну команду поїхала і директорка Уляна Ігорівна Іллів.

Шамрай Владислав 2009 р.н., новачок у спортивній ходьби на 1000 м, гідно виступив на цих змаганнях і показав непоганий результат. Всіх "ходаків" нагородили медалями та солодкими призами.

Горбова Анна 2006 р.н. в бігу на 500 м , в своїй віковій групі, була першою та отримала медаль, грамоту та солодкий приз.

Руцька Софія 2008 р. н. була першою в своєму забігу, але, на жаль, до призового місця не досягнула.

Хома Віталій 2009 р. н. та Швайка Роман 2011 р.н., дещо розгубившись на старті, зайняли " золоту серединку" серед учасників бігу на 500 м в своїй віковій групі. Всім учасникам бігу на 500 м видавали сік для поповнення втраченого водного запасу організму.

Отож, дякуємо нашим спортсменам та тренерам за виступ. Після змагань проаналізуємо всі недоліки, щоб в прийдешніх виїздах їх не повторювати. І запрошуємо талановитих, перспективних юнаків та юнок та тренерів - викладачів в команду Бродівської дитячо - юнацької спортивної школи на відділення з легкої атлетики - " королеви спорту" до співпраці.

Дякуємо організаторам за працю та гостинність.

Дякуємо нашим воїнам за можливість тренуватись і змагатись. Слава Україні! Слава ЗСУ!

Бродівська дитячо юнацька спортивна школа



« повернутися

Вхід для адміністратора