A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Дата: 12.03.2019 17:02
Кількість переглядів: 336

Підбито підсумки обласного етапу ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» на тему «Духовні святині рідного краю».

Конкурс проходив у двох номінаціях: «Література» та «Історія України і державотворення». На конкурс подано 69 робіт учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усієї Львівської області. Учасники конкурсу, розкриваючи тему «Духовні святині рідного краю», виявили зацікавлення духовно-мистецькою спадщиною своїх міст і сіл: тут і описи розкішних соборів та культурних пам’яток, і розповіді про скромні церковці золотої галицької глибинки.

За результатами конкурсу учні Бродівщини стали переможцями ІІІ етапу ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Література» (проза і поезія):

Околіта Аліна

-

учениця 9-Б класу опорного закладу «Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» за есе «Духовна святиня мого села» (учитель Морозюк Ольга Іванівна)

Сокальська Вікторія

-

учениця 8 класу Наквашанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бродівського району за поезію «Мій храм» (учитель Демчук Руслана Степанівна)

Переможці ІІІ етапу конкурсу та педагогічні працівники, які підготували учнів-переможців конкурсу будуть нагороджені дипломами департаменту освіти і науки Львівської ОДА.

Вітаємо переможців та їх наставників!


« повернутися

Вхід для адміністратора