A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Інтеграція у навчанні та методичній роботі

Дата: 25.10.2018 17:02
Кількість переглядів: 271

25 жовтня 2018 року у Пониквянській ЗОШ І-ІІІ ст. Бродівського району відбулося спільне засідання методичного кластеру вчителів початкових класів та англійської мови. Темою для спільної розмови педагогів стали методики викладання у Новій українській школі, зокрема, у першому класі.

Вчитель початкових класів та англійської мови Калайджян Н.Д. для учасників заходу провела із учнями першого класу ранкову зустріч, поділилася досвідом роботи із впровадження інноваційних методів та прийомів викладання на відкритому уроці англійської мови у цьому ж класі. Надія Борисівна вміло ввела дітей в іншомовну атмосферу, продемонструвавши вміння працювати по-новому. Активізація лексики відбувалась через низку прийомів: лексичних ігор, роботи в парах, переплітаючи складну розумову діяльність із піснями, з рухами.

Вчителі Свиріпа С.О., Пашковська Г.О. та Тимчишин О.Ю. на відкритих уроках у другому та четвертому класах продемонстрували як на практиці застосувати елементи технології розвитку критичного мислення. Ці методики нової української школи вдало переплелися із класичними методиками викладання.

Теоретичний аспект питання з допомогою презентації висвітлила заступник директора з навчально-виховної роботи Пушка В.П.

Методист райметодкабінету Глухенька І.Є. розповіла про сучасні та цікаві прийоми викладання іноземної мови у початкових класах.

Надівши чарівні уявні капелюшки дитини, вчителі перемістились на килимок і апробували різноманітні дидактичні ігрові види діяльності, якими поділилася Фіщук В.М., вчитель англійської мови Лучківської ЗОШ І-ІІ ст.

Педагоги отримали позитивні емоції від інсценізації казки англійською мовою "Троє поросят", яку підготувала Степанюк Н.З. із учнями початкових класів.

Як підсумок у рефлексивну мішень влучили тільки позитивні відгуки вчителів про свої емоції, здобутий досвід, взаємодією та співпрацю у ході методичного заходу під час вправи, яку з організували методисти РМК Кирик І.Є. та Глухенька І.Є.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора