A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Інноваційні технології навчання як інструмент формування креативної особистості на уроках української  мови та літератури

Дата: 27.11.2019 17:03
Кількість переглядів: 482

«Інноваційні технології навчання як інструмент формування креативної особистості на уроках української  мови та літератури» – така тема спільного засідання районного методичного обєднання та творчої групи учителів-філологів, яке відбулося 27 листопада 2019 року на базі ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3».

Розпочався семінар із блоку «Простір вільного спілкування»: ранкової зустрічі у стилі НУШ, яку провела у дуже цікавій формі заступник директора цієї школи Оксана Рябуш, а у кріслі автора розмірковувала про переваги використання інноваційних технологій методист райметодкабінету Людмила Заяць. Також із презентацією «Моделювання сучасного ефективного уроку української мови і літератури» виступила учитель Оксана Пасічник.  Під час другого блоку «Платформа реалізації інноваційних технологій» словесники побували на двох уроках: української літератури в 11 класі «Юрій Яновський «Майстер корабля» (вч. Ольга Морозюк) та української мови у 8 класі «Види обставин» (вч. Ірина Смола). Під час блоку «Панорама освітніх інновацій» філологи стали учасниками майстер-класів «Скетчноутинг: висловлювання ідеї – це мистецтво» (вч. Ірина Шишка) та «Використання інтерактивної панелі як нового навчального інструменту» (вч. Оксана Рябуш). Завершився семінар блоком «Територія знань та вражень», під час якого учасники семінару створили рефлексійний колаж із власних долонь, а також обмінялися власними думками та ідеями щодо теми семінару.



« повернутися

Вхід для адміністратора