A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Засідання вчителів другої іноземної мови з теми «Використання нестандартних уроків у процесі навчання другої іноземної мови»

Дата: 30.03.2018 17:08
Кількість переглядів: 421

28 березня 2018 року у Бродівській СЗОШ І – ІІІ ст.№2 відбулося засідання вчителів другої іноземної мови з теми «Використання нестандартних уроків у процесі навчання другої іноземної мови».

Вчителі німецької мови включились у дискусію, називаючи різноманітні форми роботи, що вимагають нестандартного мислення та підходів до сучасного уроку. Цінним став досвід педагогів освітнього закладу І.М.Безпалько та І.М.Смаль, які мають багатий арсенал ігрових, проектних технологій і діляться завжди із колегами. Керівник районного МО вчителів другої іноземної мови, вчитель Бродівської ЗОШ І – ІІІ ст.№4 З.Я.Лозова розповіла присутнім про участь у конкурсі Вчитель року у номінації «Німецька мова», де  авторська проект – реклама та участь у диспут – клубі дозволила їй отримати почесне звання лауреата ІІ етапу цього конкурсу. «Нестандарні уроки під силу кожному педагогу», - зауважила І.Є.Глухенька, методист РМК, і представила презентацію про інтерактивні технології навчання, що спонукають сучасних школярів до роботи в уроках-проектах,уроках – дослідженнях, уроках - подорожах і створюють новизну та взаємодію всіх учасників навчально – виховного процесу.



« повернутися

Вхід для адміністратора