A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Про формувальне оцінювання у початкових класах

Дата: 24.10.2019 17:10
Кількість переглядів: 305

24 жовтня 2019 року в опорному закладі «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4» відбулося районне методичне об’єднання вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня з теми «Формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів НУШ».

Учасники заходу мали змогу відвідати відкриті уроки у двох перших та другому класах, які провели вчителів початкових класів Андрущак С.Т., Соколовська Г.В. та Монастриська Н.Б. На уроках вчителі-практики вдало застосовували різноманітні інструменти  та прийоми формувального оцінювання, навчали учнів позитивно ставитися до власних помилок. Коротко  теоретично про формувальне оцінювання розповіла Юсюк О.В., вчитель ОЗ «Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4». Гнатюк Л.М., вчитель цієї ж школи, розповіла про учнівське портфоліо  та провела роботу у групах, під час якої педагоги мали змогу створити макет учнівського портфоліо, спільно обговорити його можливі варіанти, позитивні та передбачити негативні моменти процесу створення його учнями. Цікаво та захоплююче пройшов квест, організований та проведений вихователями ГПД  Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Янчар С.Ф., Квасюк Г.С. Не змогли учасники семінару оминути зміни у новому українському правописі,  докладно про це говорила вчитель Диндура Л.М.

 Про яскраві враження та позитивні емоції, запозичені корисні методичні прийоми та знахідки рефлексували учасники заходу у підсумку, щиро дякуючи колегам.



« повернутися

Вхід для адміністратора