A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Роль шкільного краєзнавчого музею  у формуванні професійної мобільності педагога в умовах  нової української школи

Дата: 23.05.2018 17:12
Кількість переглядів: 296

22 травня 2018 року семінар-практикум «Роль шкільного краєзнавчого музею  у формуванні професійної мобільності педагога в умовах  нової української школи» керівників шкільних музеїв району відбувся у м. Радивилів Рівненської області на базі краєзнавчого музею та музею ткацтва.

У плані роботи: екскурсії  містом Радивилів та музеями, відвідування кладовищ, ознайомлення із монументальною культурою поховань різних періодів історії міста, відвідування культових споруд. Досвідом роботи «Фондова робота в історико-краєзнавчому  музеї Маркопільського НВК поділилася його керівник – вчитель історії Михалюк Леся Іванівна, про  «Виставкову роботу в музеї історії (Старобрідської ) школи»  розповіла керівник музею, вчитель історії Бродівської ЗОШ І-ІІІст. №4 Топилко Галина Ярославівна, з учнівськими проектами   «Пам’ятки історії та культури  м. Радивилів» ознайомив керівник  семінару-практикуму,  старший науковий співробітник Бродівського історико-краєзнавчого музею, вчитель історії Бродівської гімназії мені Івана Труша Корчак Андрій Михайлович, він же  і провів екскурсії.

Враженнями від почутого та побаченого ділилися за круглим столом. Активну участь в обговоренні взяла вчитель історії Станіславчицького НВК  Лехновська Марія Миколаївна. Підсумок роботи семінару-практикуму за навчальний рік підвела  методист РМК відділу освіти Сірко Лариса Василівна. Учасники заняття із задоволенням вслухалися у мудрі поради шанованого краєзнавця , ветерана педагогічної праці Зварича Теодозія Миколайовича та вбирали його знання у свій життєвий досвід.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора