A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Навчаємось та змінюємо школу разом

Дата: 13.11.2019 17:12
Кількість переглядів: 253

13 листопада 2019 року  в актовій залі методичного кабінету відділу освіти Бродівської РДА відбулося перше засідання тематичного освітнього кластеру «Змінюємо школу разом» для вчителів початкових класів.

Про адаптацію першокласників до навчання в умовах Нової української школи, фізіологічну готовність дитини до школи змістовно та цікаво розповідала педагогам Людмила Володимирівна Петринко, практичний психолог опорного закладу «Підкамінська ЗОШ І-ІІІ ст.».

Майстерку «Інтеграція ЛЕГО-технологій в освітній процес» провела Ольга Романівна Гнатюк, заступник директора з навчально-виховної роботи у початкових класах опорного закладу «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3». Практично вчителі опрацювали ігри, які потрібно використовувати на уроках мовно-літературної, математичної, мистецької галузей, в інтегрованому курсі «Я досліджую світ». Підводячи підсумки та рефлексуючи, із використанням шести цеглинок ЛЕГО, вчителі позитивно відгукнулися  про проведений захід, про високу результативність спільної практичної роботи та отриманні досвід та нові знання.



« повернутися

Вхід для адміністратора