A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Готуємось навчати у першому класі Нової української школи

Дата: 23.10.2017 17:15
Кількість переглядів: 305

З метою підготовки до роботи у 1-их класах Нової української школи у 2017-2018 навчальному році 18-20 жовтня цього року в опорному закладі «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» проведено курси для вчителів початкових класів Бродівського району. Навчання провели тренери, які попередньо пройшли підготовку у ЛОІППО, а саме:

  • Онищенко Н. М., заступник директора та вчитель початкових класів  Бродівської ЗОШ І ст. №1;
  • Калинюк Т. С., вчитель початкових класів  Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2;
  • Швайка О. І., вчителя початкових класів ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3».

Під час навчання вчителі детально опрацювали новий Державний стандарт початкової освіти, ознайомилися з модельними навчальними програмами перших тижнів, обговорили пріоритети Нової української школи.  Тренінгові заняття «Інтегрований підхід у навчанні молодших школярів» та «Інтерактивні вправи і завдання для реалізації очікуваних результатів освітніх галузей» стали  особливо корисними та захоплюючими, так як дали змогу практично засвоїти сучасні підходи до навчання.

Про особливості пілотування у двох перших експериментальних класах Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 педагогам розповіла заступник директора школи Гнатюк О.Р.  Цікавим та змістовним для курсантів стало спілкування із вчителя експериментальних класів Булигою Оксаною Юріївною та Перець Ганною Ярославівною.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора