A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Випікання медово-імбирних пряників

Дата: 24.10.2019 17:18
Кількість переглядів: 274

Випікання медово-імбирних пряників є щорічною традицією у багатьох країнах світу. Цю традицію перейняли також вчителі обслуговуючої праці Бродівського району.  Для них 23 жовтня 2019 року на базі філії Поморянського професійного ліцею в Бродах Марія Масловська  та Ольга  Горбова  провели  майстер-клас з випікання імбирних пряників.

Майстрі виробничого навчання детально розповіли і показали,  як замісити тісто та випікати пряники, як приготувати білкову глазур і оздобити нею готовий виріб. Кожен з учасників майстер-класу поетапно приготував медово-імбирні ласощі. Найцікавішим моментом майстер-класу було оздоблення рум'яних заготовок кольоровим айсингом, де педагоги проявили свою творчість та креатив.

З хорошим настроєм, новим кулінарним досвідом, спільним фото на згадку, а також з солодкими подаруночками, які презентували Марія Ярославівна та Ольга Василівна, освітяни завершили майстер-клас.

Сподіваємося, що традицію випікання імбирного  печива вчителі обслуговуючої праці поширять у своїх освітніх закладах і поглиблять інтерес до вивчення свого предмета.



« повернутися

Вхід для адміністратора