A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Інтегрований урок – шлях до цілісного сприйняття учнями навколишнього світу

Дата: 27.11.2019 17:29
Кількість переглядів: 248

27 листопада 2019 року у Бродівській СЗОШ І-ІІІст. №2 відбулося засідання «Інтегрований урок – шлях до цілісного сприйняття учнями навколишнього світу».

У плані проведення районного семінару вчителів історії : «Інтеграція в освіті як інноваційне явище» - Сірко Лариса Василівна  методист районного методичного кабінету, «Результативність впровадження наскрізних   змістових ліній на уроках історії та правознавства » - Лесик Ігор Степанович, директор  Бродівської СЗОШ І-ІІІст. №2, вчитель історії; з досвіду роботи «Розвиток критичного мислення на уроках історії. Робота з таблицями та схемами» -  вчитель історії Бродівської СЗОШ І-ІІІст. №2 Матвєєва Людмила Олексіївна; інтегрований урок  всесвітньої історії  та інформатики у 10- Б класі. Урок  (за темою з історії «Провідні держави світу у міжвоєнний період. Німеччина» та інформатики « Використання таблиць та діаграм у презентаціях» ) провели вчителі  Мавєєва Людмила Олексіївна та Власік Руслана Богданівна. Майстер - клас «Хмарні технології  в освітньому  процесі» провела вчитель інформатики Власік Руслан Богданівна.

Круглий стіл за участю учасників семінару проходив під кутом зору реформування освіти. Інтеграція  в освіті, цифровізація, як глобальне на національне явище,   мають носити  наскрізний характер  - до такого висновку дійшли  педагоги.



« повернутися

Вхід для адміністратора