A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

День відкритих дверей інноваційної педагогічної майстерні Нової української школи для педагогів-дошкільників в опорному закладі "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3"

Дата: 23.05.2018 17:33
Кількість переглядів: 324

22 травня 2018 року пройшов День відкритих дверей інноваційної педагогічної майстерні Нової української школи для педагогів-дошкільників в опорному закладі "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3". 

Учасники семінару дізнались із презентації заступника директора школи Гнатюк О.Р. про концептуальні засади Нової української школи, відвідали інтегровані уроки "Я досліджую світ" з теми тижня "Літо", який провели вчителі пілотних класів Булига О.Ю. та Перець Г.Я.

Змістовним та цікавим став для педагогів-дошкільників майстер-клас "Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі НУШ. Методика "Шість цеглинок LEGO", проведений завідувачем  Бродівського РМК Антоненко Н.В. та  заступником школи Гнатюк О.Р.

У "Колі вільних думок та вражень" під керівництвом  методиста РМК Ткачик О.В.  педагоги опрацювали лист МОН України щодо співпраці дошкільної та початкової освіти в умовах НУШ.

У роботі взяв активну участь начальник відділу освіти Бродівської РДА М.М. Сторожук, який наголосив на важливості дошкільної ланки освіти в системі  Нової української школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора