A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Майстер-клас для вчителів образотворчого мистецтва "Таємниці техніки "батик"

Дата: 07.02.2020 16:41
Кількість переглядів: 231

05 лютого 2020 року в актовій залі відділу освіти вчителька ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІ ст.» П'янтковська Надія Миколаївна провела майстер-клас для вчителів образотворчого мистецтва. Педагоги району розписували тканину у техніці «холодний батик».

Надія Миколаївна розповіла педагогам про історію  виникнення цієї техніки та основні її види, про необхідні інструменти та матеріали для розпису. Також вона закцентувала увагу освітян на  основних тонкощах роботи з тканиною. Надія Миколаївна підготувала для учасників майстер-класу тканину, п'яльця та спеціальні фарби для батику. Впродовж трьох годин вчителі власноруч створювали неперевершені шедеври.

Сподіваємося, що цю техніку педагоги будуть впроваджувати на уроках образотворчого мистецтва та в позакласній роботі. А в майбутньому їхні учні презентуватимуть свої роботи на конкурсі «Таланти твої, Україно!» у номінації «батик».

Користуючись  нагодою, методист РМК Дутчак Ірина Йосипівна ознайомила учасників майстер-класу з темою та основними аспектами положення районного конкурсу «Таланти твої, Україно!» Увазі вчителів образотворчого мистецтва вона представила презентацію «Український модерн (за творами Модеста Сосенка, Юліана Буцманюка, Івана Левинського)».



« повернутися

Вхід для адміністратора