A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Розвиток потенціалу молоді у Західних областях України

Дата: 15.11.2023 15:12
Кількість переглядів: 24

З серпня 2023-го року троє керівників гуртків Бродівського ЦДЮТ Наталія ТЕСЛЯ, Марія БОЛЕХІВСЬКА та Ірина БЕЗПАЛЬКО беруть участь у проекті " Розвиток потенціалу молоді у Західних областях України", який реалізується БО "Центр освітніх ініціатив", що імплементується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), уряду Японії та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KFW.

Для участі у проекті нашим педагогам пощастило пройти конкурсний відбір в якому зпоміж 80-ти претендентів обрали лише 20.

Однією з переваг вдалої участі у проекті є грант на розвиток гуртка для покращення якості чи розширення спектру послуг у розмірі до 75 тис. грн.

І ось нещодавно учасниці проекту отримали першу партію матеріалів та техніки для роботи на заняттях гуртків з декоративно-ужиткового мистецтва, образотворчого мистецтва та хореографії, додаткових заходів, які вони проводять поза межами закладу з метою залучення більшої кількості дітей нашої громади до позашкільної освіти (в тому числі ВПО, особи з особливими освітніми проблемами та ін.).



« повернутися

Вхід для адміністратора