A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Дня Гідності та Свободи

Дата: 27.11.2023 11:45
Кількість переглядів: 46

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

З нагоди цього свята в нашому закладі проходили виховні години у 1-9 класах,де класні керівники пояснювали учням тогочасні реалії подій,визначали риси гідної людини,проводили гру "За і проти",переглядали відеоролики.

Щодо виконання плану національно-патріотичного виховання у нашому закладі о 09:00 кожного дня звучить загальнонаціональна хвилина мовчання та гімн України для вшанування пам'яті загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації,але сьогодні з нагоди Дня Гідності та Свободи перед хвилиною мовчання прозвучала пісня Павла Табакова "Небесну Сотню,Господи прийми.."

Білявецький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом



« повернутися

Вхід для адміністратора