A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Христос народився, шановна освітянська родино!

Дата: 28.12.2023 11:31
Кількість переглядів: 34

Христос народився, шановна освітянська родино!

Зробивши добру справу, доставивши святкові подарунки бійцям на лінію оборони, ми з вами споживали щедру кутю та святкували Різдво.

"Нова радість стала, яка не бувала" співали уста та не співала душа.

Сумним був цьогоріч Святвечір. У багатьох сім'ях за святковим столом бракувало рідних, хто захищає Неньку Україну, а хто Янголом з неба незримо долучався до родинного святкування.

Дякуючи вашим добрим, чуйним серцям, працьовитим рукам, згуртованості та невтомним волонтерам у наших захисників на оборонних позиціях також була маленька частинка Різвяного тепла.

Усі зібрані смаколики, теплі речі, гумове взуття, ліки, гігієнічні засоби, дитячі малюнки поробки та привітання роз'їхалися по усій лінії фронту!

Від дня Святого Миколая і до Різдва Христового чотири волонтерські групи розвозили частування. Тепло ваших сердець та дитячих долонь відвезли на передову волонтери: Допомога Армії Броди , Любомир Онисько , Ігор Клим , Бродівська міська рада .

Для святкового столу до дня Святого Миколая , захисникам готували домашні частування господиньки сіл: Піски та Конюшків. Щедру кутю, запашні пампухи та інші страви для Святвечора та Різдва приготували господиньки сіл: Пониква та Підгір'я.

Бійці дякують вам за турботу і підтримку!

Ваші дарунки - це наснага, сила , впевненість та завзятість у боротьбі з ворогом!

Нехай новонароджений Ісусик захистить наших воїнів, подарує Перемогу та мир Україні, а вам усім міцне здоров'я, достаток, родинний затишок та мирне небо над головою!

Велика подяка та низький уклін вам усім!

Разом до Перемоги!!!

Все буде Україна!!!

Христос народився! Славімо Христа!



« повернутися

Вхід для адміністратора