A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Шкільний спортзал перетворився на ярмаркову локацію

Дата: 22.01.2024 10:47
Кількість переглядів: 27

Шкільний спортзал перетворився на ярмаркову локацію - у Станіславчицькому ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом ім. Тимофія Бордуляка торгували смачненьким і збирали гроші на ЗСУ.

Десятки долоньок лягають на серця під звук національного славня. Кожен робить те, що може, для нашої спільної перемоги.

Спершу учасників та гостей ярмарки привітала директор школи Надія Творковська та заступник міського голови Ірина Олеха. Вони подякували учням, батькам, вчителям, які проявляють ініціативу та роблять гарні події і хороші справи у старостинському окрузі.

Під стінам розгорнуті імпровізовані прилавки, щедро прикрашені декораціями у національних кольорах. Тут є чим поласувати - випічка солона і солодка, улюблені перемащені вафлі, кольорове желе, кекси, десерти на будь-який смак та колір.

Починається торгівля, навіть наймолодші учні відчувають важливість своєї нової ролі - радити найсмачніше, віддавати товар та рахувати решту.

Дошкільнята не залишаються осторонь, зосереджено спостерігають за покупцями й трішки дегустують те, що припало до смаку, заохочуючи й інших скоріш обирати покупки для себе.

Потрохи коробки для виручки наповнюються різнокольоровими купюрами. У залі гамірно, як і має бути на кожній вдалій торговиці.

А вторгували солідно - 24 852 грн.

💙Дякуємо організаторам та учасникам за світлий, життєствердний захід та допомогу Збройним Силам.



« повернутися

Вхід для адміністратора