A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Зустріч у Суховільському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Галини Столяр

Дата: 06.02.2024 17:35
Кількість переглядів: 27

Зустріч у Суховільському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Галини Столяр що провів артилерист з полку "Азов" Бендюк Андрій Богданович.

Сьогодні, 5 лютого, у нашу школу завітав військовий з полку "Азов" Бендюк Андрій Богданович. Зустріч відбулася з учнями 8-11 класів. Андрій Богданович розповідав про життя військових: побут, бажання захищати Батьківщину, військовий досвід, відомих людей з мілітарі-спільноти. Усе відбувалося у форматі "питання - відповідь ". Учні ставили Андрію питання про зброю, щоденну рутину, зв'язок з рідними, адаптацію до цивільного життя.

На зустрічі мати Андрія поділилася власними переживаннями, пов'язаними з службою сина. Розповідала про важливість допомоги військовим, плетіння сіток, моральну допомогу від сім'ї та друзів на позиціях, важливість волонтерства та вклад кожної людини в перемогу. Андрій розповідав про життя в бліндажах, складні умови та небезпеку при чергуванні. Він закликав учнів не нехтувати повітряною тривогою, не недооцінювати ворога, розповів про ставлення цивільного населення до наших воїнів.

Учні були активними та охоче ставили питання, що їх цікавили. Кожен зробив свій висновок з почутого. Зустріч для учнів була гарною можливістю познайомитись з військовою справою ближче. Вчителі та старшокласники були раді побачити випускника нашої школи. Дякуємо Андрію за візит, чекаємо наступної зустрічі.



« повернутися

Вхід для адміністратора