A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Дні безпечного інтернету

Дата: 12.02.2024 11:17
Кількість переглядів: 27

Світ цифрових технологій удосконалює, допомагає та змінює освіту. Саме тому в Бродівському ЗДО №8 з 6 по 9 лютого практичним психологом Мазурок Р.А. було проведено Дні безпечного інтернету. Учасники навчально – виховного процесу мали змогу глибше осягнути онлайн – світ. Путівником у еру технологій було безліч інтернет – ресурсів задля розвитку цифрової грамотності дітей у всесвітній мережі. Завдяки доступному інтернету наша малеча із захопленням пізнавала сучасні технології та навчалась безпечної поведінки онлайн.

Віртуальну мандрівку із драйв – технологіями здійснили наставники дошкільнят. Опановуючи корисні та цікаві сайти, вони «співпрацювали» зі штучним інтелектом у створенні казок, онлайн – гра налаштувала всіх на тепле спілкування – спогад, спілкування – мрію. А метафоричні асоціативні картки торкнулись глибин підсвідомості кожного учасника з вигаданим нікнеймом, щоб підказати їм власне бачення на «цифрове виховання».

Але про безпеку в інтернеті потрібно пам’ятати завжди і вчити дітей правил поведінки при використанні сучасних гаджетів в цифровому середовищі. Адже у ньому тепер стільки можливостей!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора