A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Велика дяка кожному хто долучився до волонтерської поїздки!

Дата: 01.03.2024 12:34
Кількість переглядів: 25

Волонтери БФ "Допомога без меж Броди" черговий раз відвезли захисникам, котрі на нульових рубежах оборони, необхідні речі та домашні ласощі.

Споряджали волонтерів провіантом колективи СУХОВІЛЬСЬКОГО ЗЗСО І-ІІІст. ім. Галини Столяр, директор Михайло Романич та ПОНИКВЯНСЬКОГО ЗЗСО І-ІІІ ст., директор Світлана Тацій.

Керівник на своєму місці ! Цей вислів саме про таких директорів, котрі вміють організувати не лише навчальний процес у освітньому закладі ,а і організувати шкільну родину та усю сільську громаду для добрих справ.

Пекли, смажили, варили.... усього так багато і такого різного, що і не перерахувати. Намагалася бодай щось сфотографувати. Можливо світлини покажуть частину кулінарних шедеврів приготовлених невтомними руками маленьких і дорослих господиньок: вареники, пельмені, голубці, багато м'ясних виробів, чимало випічки, домашній хліб, сало, мед та багато іншої смакоти. Шкода що не можна передати аромати.....

Велика дяка кожному хто долучився до волонтерської поїздки! Дякуємо за ваш патріотизм, щирі та добрі серця, невтомну працю.!

Ви є потужним другим фронтом!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Все буде Україна!

P.S. Збірка поезії наших земляків уже у наших бійців!



« повернутися

Вхід для адміністратора