A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Тиждень біології та хімії

Дата: 11.03.2024 12:33
Кількість переглядів: 68

Значення науки біології і хімії для життя людини величезне!

Це науки, які не лише розкривають та пояснюють природні процеси, але й мають безпосередній вплив на наше здоров'я, добробут та стосунки з навколишнім середовищем.

З метою виховання любові до предметів природничого циклу, виявлення дітей у яких інтерес до біології та хімії уже сформувався і привернення уваги тих школярів, які цими предметами мало цікавляться у Бродівському ОЗЗСО І-ІІІ ст./4, з 26.02.2024р. по 01.03.2024 року, було проведено тиждень біології та хімії.

Кожен день тижня був присвячений окремим темам та видам діяльності.

Вчителями кафедри природничих наук: Боровковою Я.М., Ковбою І.О. та Малік Л.К. впроваджувалися інноваційні технології, що є дуже важливим як для підвищення майстерності вчителя, так і для поглиблення та розширення світогляду школярів.

Біологія та хімія є ключовими науками, які формують наше розуміння світу та сприяють покращенню якості життя. Вони допомагають вирішувати медичні проблеми, зберігати навколишнє середовище та розробляти нові технології для забезпечення сталого розвитку. І найважливіше - вони надають нам можливість краще розуміти самих себе та світ, в якому ми живемо.



« повернутися

Вхід для адміністратора