A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Минає 210 років від народження Великого Кобзаря

Дата: 11.03.2024 12:36
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

9 березня особлива дата для українців – день народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.

Минає 210 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне.У складній і напруженій ситуації Шевченкове слово звучить… Лунає у навчальних аудиторіях і на громадських майданах, у конференц-залах і в мистецьких салонах… Всюди, де є ті, хто його читає і слухає…

Впродовж тижня у Бродівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. №4 відбулися заходи , приурочені 210-ій річниці з дня народження Тараса Шевченка: медіадослідження за QR-кодами "Цікавезне про Кобзаря", біографічний калейдоскоп "Тернистими шляхами долі", поетична пауза "Музика - Шевченко", літературна вікторина "Шевченкова криниця слова не міліє", квест "Невідомий Шевченко ", поетична пауза "Лего - Шевченко".

Завершенням тижня стала літературно-музична композиція "Ми з Кобзаревого роду", у якій взяли участь не тільки учні школи, а й ансамбль бандуристів школи естетичного виховання під керівництвом Герасимчук С.В.

Все, що зробив Великий Кобзар, назавжди залишає його серед живих, утверджує як геніального нашого сучасника й далекоглядного пророка.



« повернутися

Вхід для адміністратора