A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Природа - це вічне життя, становлення і рух

Дата: 19.03.2024 16:01
Кількість переглядів: 64

Природа - це вічне життя, становлення і рух.

Природа не визнає жартів, вона завжди правдива, завжди серйозна, завжди сувора; вона завжди права; помилки ж і омани виходять від людей. Природа - творець всіх творців. І. Гете

Людина отримує від неї все необхідне для життя: енергію, продукти харчування, матеріали, а також, що не менш важливо, емоційну та естетичну наснагу.

Своєю діяльністю людина настільки розбалансувала природні зв'язки всієї глобальної екосистеми, що вона почала активно деградувати, втрачаючи здатність до самовідновлення. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), суспільне здоров'я на 50% залежить від способу життя і на 20 % від стану навколишнього середовища.

Свідомість людини має бути скерована на збереження довкілля і свого здоров’я, на контроль і відповідальність за власне здоров’я. Людина може бути здоровою лише в здоровому довкіллі. Цілеспрямованість дії людини на природу зумовлює не тільки позитивний вплив, а й призводить до негативних наслідків.

Саме по цих питаннях до учасників освітнього процессу нашого закладу завітали Павло і Христина Кулінець. Розповідь була цікавою та корисною. Наша місія – позитивно впливати на навколишнє середовище. Цим самим це заклик молодого покоління до всіх дорослих людей відповісти за свої вчинки!

Тільки від нас залежить, яким буде будинок, в якому живуть наші діти.

Дякуємо за повчальну зустріч.

Станіславчицький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом імені Тимофія Бордуляка



« повернутися

Вхід для адміністратора