A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Чергова гра Чемпіонату Львівської області

Дата: 25.03.2024 11:46
Кількість переглядів: 18

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.

20.03.2024р., спортивна зала гімназії.

Чергова гра Чемпіонату Львівської області "Дитяча ліга" з волейболу серед юнаків 2007 р.н. та мол. Зустрічалися команди Бродівської ДЮСШ та КЗ "ДЮСШ ім. П. Короля" (М) м. Львів. І вихованці нашої школи перемогли з рахунком 3'0.

Наш основний гравець Максим Фігун після хвороби вболівав за свою команду на лаві запасних. Але в кінці другої партії ситуація на майданчику була напружена і тренер Сергій Леонідович зробив заміну. Максим вийшов замість Святослава Левенця. Своїм авторитетом і ростом допоміг команді "переломити рахунок" на нашу користь - 25:23. А в третій партії вже наші юнаки впевнено задали тон у грі, а Максим їх підтримував оплесками.

Так тримати хлопці! Наступна гра вже не за горами і ще й на виїзді. Максиму бажаємо зміцнити здоров'я, а команді- нових перемог.

Своїх вихованців прийшов підтримати і перший тренер Ігор Пилипчук.

Волейбол -досить популярний вид спорту в Бродах і дуже багато приходить вболівальників, щоб підтримати наших спортсменів. Щиро вдячні їм за це. Дякуємо Віталію Легчиліну, Василю Кульчицькому та вихованкам Бродівського педколеджу за допомогу в суддівстві.

А ще низький уклін нашим воїнам-захисникам, які ціною навіть власного життя, дають нам можливість тренуватись і змагатись під мирним небом.

Слава ЗСУ! Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора