A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Відбулися громадські слухання щодо проєкту рішення Бродівської міської ради

Дата: 08.04.2024 11:40
Кількість переглядів: 20

Відбулися громадські слухання щодо проєкту рішення Бродівської міської ради "Про внесення змін у додаток до програми трансформації закладів освіти Бродівської міської ради 2024-2027 роки".

Начальник відділу освіти Наталія Антоненко зачитала запропоновані зміни.

Йдеться про зміну типу Бродівської СЗОШ № 2, Бродівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. № 3, Бродівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. № 4 на гімназії до червня 2027 року.

Для здобуття профільної середньої освіти пропонується змінити тип Бродівської гімназії ім. Івана Труша на академічний ліцей.

Також у проєкті йдеться про припинення діяльності шкіл у Бовдурах, Підгірʼї, Суходолах та створення закладу дошкільної освіти у Суходолах.

На адресу відділу освіти надійшли пропозиції щодо проєкту рішення від батьків здобувачів освіти, представників педагогічних колективів. Йшлося про відтермінування або зміну способу трансформації освітніх закладів.

Заступник міського голови Ірина Олеха розʼяснила, що освітня мережа громади потребує трансформації, про це свідчать і демографічні дані, і матеріально - технічне забезпечення.

Якщо Бродівська громада хоче мати академічний ліцей та надавати освітні послуги для дітей старших класів, час приймати непопулярні, але необхідні рішення.

Руслан Данилюк висловив занепокоєння батьків учнів Бродівської початкової школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора