A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Сьогодні, у спільній молитві дорослі і діти

Дата: 19.04.2024 15:41
Кількість переглядів: 15

🙏 ,, Пустіть дітей приходити до Мене, не бороніть їм: таких бо Царство Боже. Істинно кажу вам: хто Царства Божого не прийме, як дитина, - не ввійде до нього ''.( Мк 10,13-16)

Сьогодні,як ніколи, наші діти та молодь, потребують правильного керування в єдності з Богом. Пророк Осія звертається до нас: ,,Народ мій гине через брак знання''( Ос.4:6) Саме тому, вже з дошкільного віку ми засіваємо зерна духовно- морального виховання дітей на християнських цінностях.

Уже стало доброю традицією, в часі Великого посту, проводити у старшій групі Хресну дорогу. Цьогоріч її підготували вихователі - Горбатюк А.І., Зробок І.М., Теслюк Р.І., пом. вихователя - Карпець Л.В. та муз. керівник - Баглай І.І.

Сьогодні, у спільній молитві дорослі і діти, яку очолив настоятель нашого храму отець Володимир Дідула, ми роздумували над страстями, Хресною дорогою нашого Спасителя, Котрий прийняв пониження, несправедливий осуд та найболючішу смерть на хресті задля нашого спасіння.

Нині ми і вся Україна приходимо на гору Голгофу, схиляючись перед зболеним Святим тілом.

Подібно,як кати били і розпинали Ісуса, так вороги немилосердно знищують нашу Україну. Ісусе, просимо Тебе, зглянься над нашим народом, дай ласки припинення кровопролиття, просимо , щоб настав мир та перемога українського народу. Дай, Господи, благодаті, щоб у кожне серце прийшов мир, любов, милосердя. Зціли нашу країну, аби вона стала благословенною, християнською державою під покровом Матері Божої, і щоб весь наш український народ пізнав дорогу до спасіння і вічного життя. Саме такими були наші намірення у розважаннях та молитвах.

На завершення Хресної дороги, отець Володимир наголосив ,що надія на спасіння, на воскресіння, втілена у Ділах Милосердя Божого, завжди присутні у нас під час посту. Що за сумом і скорботою,які сповивають людей,коли вони йдуть дорогою страстей Господніх, слідує Воскресіння, як найвищий прояв всемогутності Христа.

Не вперше переконуємось, що молитва і роздуми над Хресною дорогою творять дива і, приносять у душу благодать, спокій та умиротворення,що є необхідним для нашої душі.

Лешнівський заклад дошкільної освіти



« повернутися

Вхід для адміністратора