A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Земля - наш спільний дім

Дата: 22.04.2024 12:00
Кількість переглядів: 14

У Бродівському ОЗЗСО І-ІІІ ст.№4 з 15 по 19 квітня проходив тиждень географії, фізики та астрономії під гаслом "Земля - наш спільний дім".

В рамках проведення тижня відбувся захоплюючий фотоквест з фізики для учнів 8 класів. Учасники мали можливість досліджувати фізичні явища навколо себе у повсякденному житті та фотографувати їх.

У цікавій і творчій атмосфері відбулася "Географічна вікторина "Еврика". Команди 7-х класів пройшли ряд етапів гри: "Лото", "Відгадай мене"; "Знаю-відповідаю"; "Асоціативне дерево", "Рекорди Африки"; "Відео- time "Уважність понад усе"; кросворд "Африка". Незалежне жюрі 10 -А та 11 класів оцінили та нагородили учасників гри. Учні 6-А класу побували у віртуальній країні "Ребусленд "Четвертий материк". Задоволення, яке отримали учні, якраз і створює потужний емоційний стимул, що викликає зацікавлення географією. Учні 6-б класу поринули у світ "Відкриття Америки".

Серед семикласників проведено вікторину "Бої інтелектуалів", під час якої учні продемонстрували свої знання з фізики. Команди-переможці були нагороджені дипломами. Учні 9-А класу змагалися за звання кращого знавця з фізики під час проведення вікторини "Таємниці фізики". Найбільше їм сподобалась рубрика "чорна скринька", "показуха" та розгадування ребусів на фізичну тематику.

Для учнів 9-Б класу був проведений урок-диспут "Фізика у повсякденному житті". Розпочали з цікавих прикладів з нашого оточення, щоб показати, як фізика впливає на наші щоденні дії.

Шестикласники мали можливість ознайомитись з цінностями держави прийнявши участь у "Онлайнквест-грі" Скарби України" . Учні розв'язували завдання на різні смаки: ребуси, "Хто автор?", "Відома персона", "Асоціація", "Фейк чи факт?", "Відгадай пісню за емодзі". Діти отримали масу позитивних емоцій. Дізналися з якими відомими персонами України вони асоціюються по рейтингу особистих балів.

Також було проведено вікторину "Фізична показуха" в 10 класах. Учні змагалися в командах, демонструючи свою кмітливість та здатність швидко застосовувати теоретичні знання на практиці. На завершення заходу були підбиті підсумки, визначені переможці та вручені нагороди. Учні 11 класу мали змогу позмагатися в інтелектуальній грі «Quiz», цікаві та креативні завдання якої сприяли розвитку пізнавального інтересу учнів до вивчення фізики. Також одинадцятикласники здійснили віртуальну подорож Всесвітом, що поглибило їх знання з астрономії. Проведені заходи стимулюють цікавість до науки, розвивають аналітичні та спостережливі навички.



« повернутися

Вхід для адміністратора