A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Хресна дорога

Дата: 25.04.2024 15:26
Кількість переглядів: 11

Сповна відчути страждання Ісуса, особливо у часі Великого посту, допомагає Хресна дорога, яку кожен переживає не так фізично, як, насамперед, в душі. Зрозуміти страждання Сина Божого — від засудження і до розп'яття — спробували учасники духовного вечора «Дорога Хресна, дорога болю - до неї збіглись наші шляхи, щоб на Голгофі поруч з любов'ю на Хрест підняти свої гріхи!», який відбувся у Гаї-Дітковецькому навчальному закладі.

Школярі, вчителі, жителі села молилися за мир в Україні та припинення війни, за синів та дочок, що захищають стражденну сьогодні Україну, їхніх матерів, волонтерів, підростаючу молодь, єдність народу, шанобливе ставлення до навколишнього середовища, рідної мови. Благали в Ісуса переможного миру та щасливого повернення синів та дочок України додому.

Настоятель храму св. Дмитрія о.Ігор Теслюк наголосив, що наша держава в даний час також іде своєю Хресною дорогою і закликав всіх до єдності, взаєморозуміння, самопожертви і любові. Закликав брати приклад у Спасителя, який заради Своєї любові до людей переніс страждання і хресну смерть.



« повернутися

Вхід для адміністратора