A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Всеукраїнській шкільній лізі QUIZ ДІТИ

Дата: 25.04.2024 15:50
Кількість переглядів: 15

👧👦Яскраві моменти, неймовірні емоції та нові знання про Україну. Все це і не тільки було на «Всеукраїнській шкільній лізі QUIZ ДІТИ».

26 команд з Львівської області взяли участь у пізнавальній вікторині.✨ Бродівську міську територіальну громаду представляли юні інтелектуали 4-их класів Бродівського ЗЗСО І ст. №1 (вч. Каплич О. Я., Калітка М. К.), які показали чудові знання про рідний край.

🤩Підтримували та надихали дітвору зіркові ведучі з «Ліги Сміху» – Володимир Черняк та Артем Мартиросян.

Мета заходу – виховання поваги до рідного краю, держави та української культури та впровадження ігрового освітнього середовища в процес навчання.

📚Пізнавальний день був і для керівників відділів освіти та вчителів Львівської області. У форумі «Стаємо сильнішими разом. Ефективні моделі управління в умовах воєнного стану» взяли участь начальник відділу освіти Бродівської міської ради Наталія Антоненко, директор Бродівського ЗЗСО І ст. №1 Наталія Онищенко, директор Бродівської МАНУМ Юлія Дзецько.

Дякуємо ГО «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ», команді «Наш формат» та усім, хто долучився до організації цього заходу. Адже такі вікторини мотивують наших дітей до навчання!🫶А ще дякуємо нашим мудрагеликам з Бродівського ЗЗСО І ст. №1.



« повернутися

Вхід для адміністратора