A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Відбулися громадські слухання щодо проєкту рішення про перепрофілювання, зміну типу Корсівського ЗЗСО у Корсівську початкову школу

Дата: 14.05.2024 10:30
Кількість переглядів: 27

Відбулися громадські слухання щодо проєкту рішення про перепрофілювання, зміну типу Корсівського ЗЗСО у Корсівську початкову школу.

Відповідно до змін у законодавстві у наступному році держава не надаватиме освітню субвенцію для шкіл, де кількість учнів менша, ніж 45. Зараз у Корсівському ЗЗСО навчається 41 учень, у наступному році кількість здобувачів освіти буде зменшуватись. Тому питання зміни типу закладу освіти у Корсові є на часі. Також у школі слабка матеріально-технічна база, немає спортивного залу, укриття.

Начальник відділу освіти Наталія Антоненко ознайомила присутніх з проєктом рішення та основними критеріями, якими керуємось, пропонуючи зміни.

Перший заступник міського голови Ірина Олеха проінформувала про те, що на слуханнях ведеться протокол, і з його змістом буде ознайомлено депутатський корпус під час розгляду питання на профільних комісіях та на сесії Бродівської міської ради.

Мешканці Корсова ставили питання щодо наповненості інших шкіл, причин зміни термінів перепрофілювання, організацію довезення учнів до інших шкіл, тощо.



« повернутися

Вхід для адміністратора