A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Незабутнє свято

Дата: 28.05.2024 09:51
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

🌟🎓24 травня у закладі дошкільної освіти «Сонечко» відбулося незабутнє свято – випускний у старшій «Б» групі! 🥰

Урочиста, яскрава зала, випускники були дуже гарні і щасливі, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, як справжні кавалери, схвильовані батьки та вихователі.

🌟🎓На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, адже це одна з найвидатніших подій у їхньому житті. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

🌟🎓Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Дошкільнята зі своїми мріями та уподобаннями, які вміють співати і танцювати, дружити і допомагати, залишили стіни рідного садочка. Діти подарували усім святковий настрій.

🌟🎓Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, безтурботний період раннього дитинства.

🌟🎓Дорогі випускники, вітаємо вас!!!

🫶Наші чудові дітки, нехай у вашому житті завжди буде радість, сміх і щастя! Ви тепер школярі, хай щастить вам в житті. Щоб вам легко у світі жилося, щоб 12 завжди в портфелях були і задумане вами збулося!🫶

🫶Вихователі: Уляна Горобйовська, Марія Мартинюк-Шинкарчук!

Музичний керівник Іра Стеблій🫶

Асистент вихователя Галина Шишка🫶

🫶Помічник вихователяІрина Івченко!

#дітиукраїни

#Дякуємо_ЗСУ

Бродівський заклад  дошкільної освіти №7 



« повернутися

Вхід для адміністратора