A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Шкільні канікули

Дата: 10.06.2024 11:53
Кількість переглядів: 23

Свої останні шкільні канікули учні 10-Б класу ( класний керівник І.Шишка ) розпочали мандрівкою в Карпати

Однією з найулюбленіших атракцій, яка дозволяє побачити Карпати зовсім з іншого боку й відчути справжній драйв гірського бездоріжжя , насолодитися неймовірними краєвидами , є джипінг в Карпатах

Ми піднялися на гору Ягідна (1216 м) , з вершини якої відкривається неймовірна панорама на навколишні поселення, гірські масиви Горгани та Чорногірський хребет, гору Петрос, Говерлу, Синя та інші вершини. Приємним доповненням до джип-туру стала можливість покататись на зіп-лайні. Драйв, адреналін, море позитивних емоцій отримали всі учасники туру, а ще мали можливість відвідти автентичну сироварню та спробувати гуцульський сир.

Побували у селі Микуличин ,а це ідеальне місце для прогулянок горами ..Підйом на гору Костел завершується потужною скелею із кам’яним відвісним обривом.

Враження неймовірні. Кам’яні брили довкола нагадують прадавніх Велетів. Місцина та — лабіринт скель, печер, тріщин та химерних каменюк.

Прогулялися Буковелем – одним із найбільш відомих курортів України, де ідеальні екологічні умови поєднуються з розвиненою інфраструктурою та історичними пам’ятками різних епох. Кожен ,хто побував на атракціонах:оглядовий витяг , роуп-джампінг, родельбан ,отримав нові враження та незабутні відчуття.

Наступною нашою зупинкою була«Полонина перці»

Це одночасно і гуцульський парк розваг, і своєрідний музей карпатського колориту, і артоб’єкт, і просто чудове місце відпочинку. Виконаний цей етнопарк в стилі гуцульського села. При вході нас зустріли дві величезні фігурки перців, і це не просто так ‒ назва цієї незвичної місцини завдячує давній легенді, згідно з якою, саме тут колись виріс перший в краї перець чилі.Під час екскурсії оглянули хати-майстерні, ознайомилися з процесом народження сирів, дегустували їх , відвідали майстер-клас гуцульських музик та багато іншого.

А ще пісні , танці , спільна вечеря ,приготована власноруч ,розваги в басейні – все це залишиться в памя’ті надовго . Дякуємо ЗСУ та батькам за цю неперевершену мандрівку.

Бродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3



« повернутися

Вхід для адміністратора