A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Зразкова студія вокального мистецтва «Гал-Арт» Бродівського ЦДЮТ

Дата: 14.06.2024 10:25
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

🫶Однією з музичних візитівок Бродівської громади є Зразкова студія вокального мистецтва «Гал-Арт» Бродівського ЦДЮТ. Нещодавно за участі вихованців студії відбувся благодійний звітний концерт, під час якого зібрали 8200 грн для ЗСУ.

🎼Як відомо, українська пісня - це душа народу, а завдяки талановитим наставникам Раїсі Приймак, Ірині Лаврін та Світлані Рудакевич цей скарб примножується.

🎵У репертуарі студії є як і народні, так і сучасні пісні, які у виконанні наших юних талантів зачаровують журі на різноманітних конкурсах. Лише у 2023-2024 навчальному році вихованці Зразкової студії вокального мистецтва «Гал-Арт» стали дипломатами та призерами понад 50 творчих змагань. Одна з найяскравіших перемог - гран-прі. Цьогоріч володарем цієї нагороди двічі став Назар Любунь.

Після двох годин музичної насолоди під бурхливі оплески головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Лісковецька вручила випускникам студії свідоцтва про позашкільну освіту.

«Впевнені, що на великій сцені ми почуємо багатьох з вас, бо ви маєте великий потенціал. Бажаю щасливої долі та правильного вибору професії випускникам, а також й надалі продовжувати розвивати свій талант», - побажала перший заступник міського голови Ірина Олеха.

💙💛До нових зустрічей!



« повернутися

Вхід для адміністратора