A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Як покращити умови шкільного харчування та убезпечити учнів

Дата: 19.07.2024 11:33
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Як покращити умови шкільного харчування та убезпечити учнів.

Міський голова Анатолій Белей разом із першим заступником Іриною Олехою та начальником відділу розвитку інфраструктури та ЖКГ Русланом Горбалем оглянули старий харчоблок у Пониквянському закладі освіти та розглянули можливість перенесення шкільної їдальні ближче до учнів.

Як розповідає директорка школи села Пониква Світлана Тацій, у закладі освіти близько сотні дітей та 21 педагог. Цього року вивільняється два класні приміщення. Тож є можливість облаштувати їдальню в навчальному закладі.

Дотепер учні харчувалися в приміщенні, що розташоване неподалік школи. Будівля зазнала руйнувань часом, а дах не витримує сезонних навантажень. До того ж, віддалена споруда потребує інтенсивного опалення. Адміністрація закладу освіти вбачає потребу в зміні розташування їдальні, а відтак покращенні умов для дітей.

"Невдовзі розпочнеться новий навчальний рік. В умовах війни підготовка є надзвичайно складною. Але маємо знаходити оптимальні варіанти. Щодо школи в Поникві, напрацьовуємо план дій, щоби дітям було зручніше та безпечніше", - голова громади



« повернутися

Вхід для адміністратора