A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Зірки виходять на сцену

Дата: 24.07.2024 14:21
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

🎶Вихованці Зразкової студії вокального мистецтва «Гал-Арт» Бродівського ЦДЮТ повернулися з Х ювілейного фестивалю «Зірки виходять на сцену». До повномасштабного вторгнення захід проходив у м. Скадовськ Херсонської області, але вже 3 рік об’єднує творчу молодь у м. Трускавець.

🎤Фестиваль є справжнім святом творчості, де зустрічаються найкращі представники мистецьких шкіл та студій з усієї України. Участь у заході взяли колективи з Києва, Івано-Франківська, Стрия, Львова, Бродів, Мукачева, Рави-Руської, Краматорська, Миргорода, Кривого Рогу, Тернополя та ін. Це свідчить про високий рівень конкуренції та важливість цього фестивалю для розвитку молодих талантів.

🫶Особливо пишаємося юними бродівчанами, які вразили журі своїми виступами та здобули призові місця. Це справжнє визнання їхнього таланту й щоденної наполегливої праці:

🔸️Анна Лапенко – 1 місце;

🔸️Роман Березяк – 1 місце;

🔸️Марко Лаврін – 1 місце;

🔸️Дмитрій Гринах – 1 місце. До речі, Дмитро також отримав спеціальний приз від міського голови м. Скадовськ Олександра Яковлєва за надзвичайний рівень виконавської майстерності;

🔸️Христина Нагорняк – 1 місце;

🔸️ансамбль «Долоньки» – 1 місце;

🔸️ансамбль «Нотки» – 1 місце.

💙💛Дякуємо вихованцям Зразкової студії вокального мистецтва «Гал-Арт» Бродівського ЦДЮТ та їхнім керівникам Раїсі Приймак та Ірині Лаврін за їхню майстерність, творчий підхід та бажання розвиватися.

Ми пишаємося вами!



« повернутися

Вхід для адміністратора