A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Демонстрували сильні та слабкі сторони Бродівської громади, а вразили людьми, які залюблені у свою справу

Дата: 09.09.2024 10:30
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Демонстрували сильні та слабкі сторони Бродівської громади, а вразили людьми, які залюблені у свою справу.

Відбувся візит представників Радивилівської громади Рівненської області у Бродівську громаду Львівської області. Програма передбачала підписання угоди про партнерство і знайомство з кращими практиками у сфері надання освітніх послуг та збереження культурної спадщини.

Для делегації з Радивилівщини організували екскурсію історичним середмістям Бродів. Учасники не лише оглянули пам’ятки архітектури, а й разом із директором Бродівського історико-краєзнавчого музею Василем Стрільчуком та начальницею відділу культури, туризму, молоді та спорту Мар’яною Родін обговорили ідеї спільних проєктів в рамках Транскордонного співробітництва за напрямком «Культура та туризм».

В межах налагодження міжмуніципального співробітництва представників партнерської Радивилівської громади ознайомили з кращими освітніми практиками Бродівщини:

🟡досвідом забезпечення безпеки вихованців дошкільних навчальних закладів (на прикладі Бродівського ЗДО №9, де встановлено наземне модульне укриття);

🟡створенням належних умов для забезпечення харчування учнів Бродівського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №4. Тут учасників візиту також зацікавив досвід налагодження освітнього процесу в час тривоги та сама історія навчального закладу;

🟡реалізацією спільного проєкту між Бродівською, Заболотцівською та Підкамінською територіальними громадами щодо навчання дітей з особливими освітніми потребами, що здійснює Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»;

🟡формуванням технічних навиків в учнів у Бродівському центрі науково-технічної творчості, який активно розвиває сучасні технології, відкриває нові напрямки та вражає здобутками вихованців та викладачів.

Візит обміну досвідом завершився знайомством із Бродівською школою естетичного виховання. Гості нашої громади із Рівненщини та проєкту USAID «ГОВЕРЛА» були щиро вражені талантами учнів та педагогів і запропонували напрацювати ідеї спільних проєктів в галузі освітньо-культурних послуг.

🫶Дякуємо кожному за гідне представлення нашої громади!



« повернутися

Вхід для адміністратора