A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

На Золочівщині нагородили провідних фахівців фізичної культури та спорту

Дата: 16.09.2024 11:05
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

На Золочівщині нагородили провідних фахівців фізичної культури та спорту.

Вже традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Офіційно свято засноване і встановлене на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об'єднань громадян.

Сьогодні, в переддень цього свята, в місті Золочів в приміщенні Золочівської філії Львівського обласного центру зайнятості відбулися урочистості та нагородження кращих фахівців спортивної галузі Золочівщини за активну участь у проєкті "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги".

Участь у заходах взяли – заступник голови Золочівської РВА Богдан Гринишин, начальник відділу освіти, охорони здоров’я і спорту Золочівської РВА Наталія Прокопик, освітяни, спортивні функціонери Золочівського району.

«Маю приємність бути тут і сьогодні дійсно дійсно відчутно атмосферу сили, цілеспрямованості та розвитку. Щиро вітаю із професійним святом — Днем фізичної культури і спорту. Спорт вчить перемагати, вчить гідно приймати поразки, вчить щоразу бути сильнішим, і зрештою – учить постійного вдосконалення не тільки фізичного, але й морального.

Бажаю і надалі працювати на розвиток спорту і спортивних змагань — це не лише процес, але й інвестиція у здорове, успішне та гармонійне суспільство. І я щиро дякую тим, хто створює потрібні умови для цього; наставникам, які підтримують ці ініціативи; учасникам, які беруть участь. Дякую вам за гідну участь у Всеукраїнському проєкті «Пліч-опліч» та за репрезентацію Золочівщини на теренах області», - наголосив у вітальному слові Богдан Гринишин.



« повернутися

Вхід для адміністратора