A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Тренінг від «LEGO Foundation» у співпраці із Львівським ОІППО "Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення"

Дата: 22.10.2024 12:18
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Так натхненно давно не працювалося! Це була справді професійна спільнота керівників Бродівської ТГ на тренінгу від «LEGO Foundation» у співпраці із Львівським ОІППО "Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення" у Бродівському ЦПРПП.

Розминково ( від «розминка») створювали візитівки закладів освіти, ціннісно роздумували над візією; акцентували увагу на розвиткові агентності та креативності здобувачів освіти, креативили й самі, проєктуючи діяльнісне освітнє середовище й ідеальних сучасних освітніх лідерів. Насправді, й були такими лідерами.

А ще наповнювали ресурсну скриньку, старалися дбати про квітку благополуччя, укладали План турботи про себе, практикували різноманітні активності з програмою соціально-емоційного навчання «Зерна» разом із Руслана Павлусь і Наталія Двірник!

Дякую, Iryna Kyryk та Наталія Антоненко, за співпрацю!

Колегам-керівникам - за включеність та активність, адже саме від вас залежить багато діяльнісних змін в українській освіті! 

Переможемо!

Ярина Сухецька 



« повернутися

Вхід для адміністратора