A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Майстер-клас для вчителів обслуговуючої праці «Скульптурний живопис»

Дата: 10.03.2020 17:33
Кількість переглядів: 307

05 березня 2020 року у Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ст. для вчителів обслуговуючої праці  проведено майстер-клас  «Скульптурний живопис».

Лісковецька Тетяна Степанівна, вчителька цього освітнього закладу, навчала педагогів, як з декоративної штукатурки створювати барельєфні шедеври. Техніку скульптурного живопису можна використовувати у проєктній роботі з учнями 10-11 кл.

Тетяна Степанівна детально розповіла учасникам майстер-класу про те, як  варто використовувати штукатурку, які мастихіни   підібрати для роботи, а також які секретні матеріали додати, щоб робота була об'ємною та ворсистою.

Після наполегливої та клопіткої роботи вчителі створили колекцію власних робіт.  В дарунок від Тетяни  Степанівни освітяни отримали презенти, виготовлені у стилі  фактурного мистецтва. Почуття захоплення у педагогів викликала виставка учнівських робіт.   

Дутчак Ірина Йосипівна, методист РМК, ознайомила присутніх з основами бродівської текстової вишивки. Учасники майстер-класу спробували закодувати своє ім'я, створивши таким чином власний орнамент.

Щирі слова вдячності адресували  Тетяні Степанівні колеги.

Віримо, що одержані знання та вміння вчителі обслуговуючої праці передадуть своїм учням.



« повернутися

Вхід для адміністратора