A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Патріотична освітня програма «Уроки мужності»

Дата: 26.10.2018 18:40
Кількість переглядів: 241

У зв’язку з гострою необхідністю підвищення рівня національної і патріотичної свідомості серед молоді 25 жовтня 2018 року ГО «Правий сектор» за фінансової підтримки департаменту внутрішньої політики ЛОДА... 

в ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІ ст.» для учнів  Наквашанської ЗОШ І-ІІІст., Маркопільського НВК, Пеняківського НВК, Нем'ячівського НВК та у Бродівській гімназії ім..І.Труша для учнів Бродівської СЗОШ І-ІІІст.№2, ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІст. №3», ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст.№4», Лешнівської ЗОШ І-ІІІст., Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст., Шнирівської ЗОШ І-ІІІст.,  Пониковицької ЗОШ І-ІІІст. відбулися вишколи  в рамках патріотичної освітньої програми «Уроки Мужності».

Учасники бойових дій на сході України, інструктори-волонтери  провели із старшокласниками шкіл Брідщини теоретичні та практичні заняття з історії боротьби за незалежність України, вивчення зразків озброєння ЗСУ, основ тактичної медицини. Також перед школярами виступив вчитель фізики та інформатики ОЗ «Підкамінська ЗОШ І-ІІІст», учасник АТО Федорович Ігор Петрович.

На завершення зустрічі учні Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ст. від імені усіх присутніх подякували бійцям за мирне небо, за їхню жертовність і відвагу та передали посилку, зібрану власноруч, з листами, малюнками, солодощами.



« повернутися

Вхід для адміністратора