A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Засідання вчителів біології Бродівського методичного освітнього кластеру

Дата: 21.11.2018 20:57
Кількість переглядів: 266

Важливою рисою сучасного уроку є активна діяльність учнів. Це насамперед їх активність у навчанні, яка формується в процесі пізнавальної діяльності, свідомі і цілеспрямовані зусилля. Активізація пізнавальної діяльності має бути спрямована не тільки на активне мислення, а й на  підвищення розумових зусиль, удосконалення процесу засвоєння знань, умінь, навичок, тобто на підвищення ефективності уроку.

Обираючи з різноманітних форм і методів навчання найбільш раціональні для певного уроку, слід виходити з основного – забезпечити активність учнів і високу якість знань у навчальному процесі. 21 листопада на базі Бродівської гімназії ім. І. Труша  відбулося засідання вчителів біології Бродівського методичного освітнього кластеру.

Педагоги мали змогу попрацювати  з смартборд – дошкою, от би таку у всі навчальні заклади і потужність такого інтернет!  Методист РМК Шушкевич Н.Д. надала методичні рекомендації щодо сучасних тенденцій освіти в контексті формування компетентної особистості. Керівник Бродівського МОК Грицаїшин Н.І. підготувала презентацію «Професійно  компетентний вчитель – успішний та компетентний учень», показавши із свого досвіду роботи, як можна через проектну діяльність навчити учнів вчитися і отримувати необхідні знання. А потім, ми мали змогу бути присутніми на уроці біології у 10 класі. Урок з використанням елементів інноваційних технологій: «Білки, нуклеїнові кислоти – загальна характеристика та їх біологічна роль».



« повернутися

Вхід для адміністратора