A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Сертифікація-2023

Сертифікація-2023: тестові зошити, правильні відповіді і розбір завдань

15:17 14.03.2023

Головне правило учнів

У наш час кожен усвідомлений громадянин намагається підтримати армію, чимось їй допомогти. Бродівський ОЗЗСО І-ІІІст.4 ніколи не стоїть осторонь, регулярно долучається до проведення різноманітних акцій, ярмарків, зборів, тощо. Але є те, що роблять постійно, що вже стало невід'ємною частиною навчального процесу - плетіння маскувальних сіток для наших захисників. Їх виготовляють і на уроках трудового навчання, і на перервах, і під час повітряних тривог. Головне правило учнів, які її плетуть − виготовляти з добрими помислами і побажаннями воїнам повернутися живими і неушкодженими.

15:15 14.03.2023

Ми за здоровий спосіб життя !!!

Ми за здоровий спосіб життя !!! Туризм у Станіславчицькому Ззсо культивується уже багато років.Тому уроки з туризму завжди викликають в учнів велике захоплення.Туристська діяльність включає в себе різноманітні туристичні заходи,спортивні і оздоровчі походи,екскурсії,подорожі,експедиції...Крім цього туризм виховує у дітей любов до рідної землі,вчить поведінки у природі,вміти поводитися в екстремальних умовах.А найголовніше - вести здоровий спосіб життя і вивчати свій рідний край.І це стає альтернативою ворожим,шкідливим.молодіжним рухам,таким,як ПВК "Редан","Синій кит",всяким альтушкам,оффнікам,готам,догхантерам,скінхедам... Ми за здоровий спосіб життя у своєму Богом данім ріднім краї !!!  

15:11 14.03.2023

Партнерство з батьками

Партнерство з батьками - Ольга Бакай.Виростайте чорнобривці!Хай квітує Україна! Учні 2-Б класу Бродівського закладу загальної середньої освіти І ступеня №1 вч.Н.Стефанів, І.Українець. (відео)

15:08 14.03.2023

Патріотичний захід

Не він один її любив, віддавна Україну поети славили в піснях, немов "красу-дівчину". Від неї переймали сміх, і жарти, і таночки, її байки, немов квітки, сплітали у віночки Патріотичний захід підготували та провели вихованці Бродівського закладу  дошкільної освіти №7  старшої "В" групи, вихователі Любов Хомин і Зоряна Мандзюк , помічник вихователя Марія Микитюк , музичний керівник Іра Стеблій . Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість працювати

15:02 14.03.2023

Це наші перші досягнення

Старша група Пониковицького закладу дошкільної освіти " Ромашка" завершила проєкт " Город на підвіконні". Досліджували , експериментували, спостерігали, раділи і смакували... Ми працювали і нам усе вдалося. Це наші перші досягнення.(відео)

14:54 14.03.2023

Вступ 2023

Вступ 2023. Як підготуватися до НМТ та отримати призи

11:41 13.03.2023

Вхід для адміністратора