A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Академічна доброчесність

Чесність, довіра, відповідальність, сміливість, повага, справедливість-це етичні принципи та правила, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання та викладання. Упродовж тижня психолог Немерко І .І. та соціальний педагог Лиховід О.Б. говорили з учнями Бродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 про академічну доброчесність. Діти дізнались для чого потрібна академічна доброчесність, що є порушенням академічної доброчесності і яка є відповідальність за порушення академічної доброчесності, а також обговорили, що таке плагіат, списування та корупція.

15:20 08.03.2023

На жаль, життя нас часто ставить перед випробуваннями

На жаль, життя нас часто ставить перед випробуваннями. Однією з таких випробувань є необхідність захищати свою країну від потенційних загроз. Ті, хто прийняв цей виклик і став на захист своєї країни, заслуговують на нашу повну підтримку та вдячність. Саме тому, учні 2 класу  Лешнівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів зробили та подарували символи ангелів-охоронців з бісеру та теплу атмосферу для нашого захисника. Ми віримо, що такий подарунок стане чудовим символом підтримки нашим захисникам, які забезпечують нашу безпеку та мирне життя. Діти написали найщиріші слова подяки та підтримки у своїх листах, висвітлили свої найтепліші побажання у малюнках. Це важливо не тільки для того, щоб висловити вдячність за їхню працю та жертви, але й для того, щоб діти вчилися поважати та цінувати тих, хто бореться за наше благополуччя та мир.  

15:16 08.03.2023

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги але і сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах. Цими днями доокомплектовано класними дошками наш навчальний заклад. Вдячні Кулінцю Павлу за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку.Від усього серця бажаємо Вам, Павле Володимировичу, та усім хто причетний до акції допомоги, здоров'я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє наших дітей. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам. Миру нам усім та перемоги. Станіславчицький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом імені Тимофія Бордуляка

15:04 08.03.2023

Низький уклін тобі, Кобзарю!

Низький уклін тобі, Кобзарю! 2-Б клас Бродівського закладу загальної середньої освіти І ступеня №1  (вчителі: Yulia Bil Ірина Українець Надія Стефанів ) (відео)

15:01 08.03.2023

Весняний настрій

Ось такий весняний настрій створювали вчора, 07.08.2023р., гуртківці Бродівського  центру науково - технічної творчості учнівської молоді  попри тривоги, які вчора лунали, а допомагала їм у цьому керівник гуртків Матвєєва Ірина Михайлівна

14:34 08.03.2023

"Ми діти твої, Україно"!

Ми знаємо, що молоде покоління Бродівщини дуже талановите та обдароване. Хочемо послухати і почитати вірші та прозу, створені юними авторами. Запрошуємо учнів 1-11 класів до участі у щорічному конкурсі "Ми діти твої, Україно"! Зацікавило? Звертайтесь до адміністрації вашої школи щодо подання творів.

14:32 08.03.2023

Нарада-семінар для директорів закладів дошкільної освіти

07 березня 2023 року Відділ освіти Бродівської міської ради спільно з КУ "Бродівський ЦПРПП" провели нараду-семінар для директорів закладів дошкільної освіти громади з актуальних питань забезпечення якості освіти в ЗДО. ‐-- Розпочала нараду-семінар начальниця відділу освіти Бродівської міської ради Наталія Антоненко. Наталія Володимирівна розказала про уніфіковану систему організаційно-розпорядчої документації, опрацювали шаблони листів та наказів. --- Директорка КУ "Бродівський ЦПРПП" Олена Ткачик ознайомила із структурою програми українського дошкілля, основними напрямками дошкільної освіти по розділах відповідно вікової періодизації. --- Головний спеціаліст Ірина Любунь обговорила з директорами ЗДО актуальні питання харчування вихованців та атестацію педагогічних працівників ЗДО. --- Головний спеціаліст Руслана Гула пояснила учасникам наради дорожну карту реєстрації на сайті ' АІС "Я - психолог".

14:29 08.03.2023

Онлайн-урок – це не лекція

“Онлайн-урок – це не лекція”: 20 популярних освітніх платформ, які стануть в пригоді вчителям на дистанційці

14:23 07.03.2023

Вхід для адміністратора