A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бродівської міської ради

Новини відділу освіти Бродівської міської ради

Пробне ЗНО

Пробне ЗНО: повернення коштів за визначеним механізмом

12:24 27.03.2023

Домашня робота

Домашня робота: які завдання найефективніші – британське дослідження

12:22 27.03.2023

НМТ-2023

НМТ-2023: демонстраційний тест із біології

12:11 27.03.2023

Всесвітній день води

Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води, покликаний привернути увагу до проблем водних ресурсів. Наше першочергове завдання зберегти те, що дала нам природа. Під таким гаслом у 8-А та 8-Б класах, вчителем географії Гудимою Л.Є. були проведені уроки, метою яких було привернення уваги суспільства до проблем води. Кожен з нас повинен зробити добру справу для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів: закрити кран на кухні чи у ванній кімнаті для збереження десятка літрів чистої води; викинути випиту пляшку води не в річку, а в спеціальний сміттєвий контейнер; очистити джерело, яке повністю замулене і може просто пересохнути. Не відмовляйтесь від добрих справ, адже спільними зусиллями ми збережемо природу.  

12:07 27.03.2023

Казка — вигадка, всяк знає

#Всеукраінський_тиждень_дитячого_читання #Подорож_у_краіну_Казок Казка — вигадка, всяк знає, Але казка — дивина. В ній усе не так буває І потрібна нам вона! Нас вона навчає жити І поради нам дає. Все в ній вміє говорити І у казці — правда є. До роботи нас привчає І гостинності нас вчить. Той, хто казочки читає, Потім буде добре жить. Бо умітиме радіти І сміятись в добрий час. Вмітиме добро творити. Казка мудрим робить нас. Постійні повітряні тривоги не дали змоги привести школяриків на гостину до бібліотеки. Та бібліотека знайшла вихід - бібліовізит! Саме сьогодні у Всесвітній тиждень дитячого читання , книги Бібліотеки с. Лешнів завітали у гості до першокласників в Лешнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів . В перше знайомство з книгами , ми вирушили в «Подорож в краіну Казок», для дітвори все було загадковим і казковим. Цікавим доповненням до зустрічі стала казкова вікторина , а гра «Телеграма від казкового героя» допомогла пригадати веселі, чарівні казки та відомих персонажів. А на завершення зустрічі всі разом провели флешмоб, бо зробили висновок, що книги- це вірні друзі. Дякую Надії Іванівні за співпрацю. Чекаємо малечу у бібліотеці! З книгою до Перемоги!  (відео)

12:03 27.03.2023

Вручення дипломів переможцям та учасникам дитячо-юнацького конкурсу декламування поезії Шевченка - 2023

Сьогодні, 25 березні, відбулося вручення дипломів переможцям та учасникам дитячо-юнацького конкурсу декламування поезії Шевченка - 2023. Такий конкурс проводиться за ініціативи голови Золочівської районної ради Ореста Кавецького вже втретє і має за мету - популяризацію надбань української культури серед дітей та юнацтва, формування у підростаючого покоління національної свідомості, закоріненої у кращих здобутках Українського Духу. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 603 учасники з різних громад Львівщини, а саме: - Золочівська – 121 учасник - Глинянська – 10 учасниківї9 - Бродівська – 88 учасників - Красненська – 80 учасників - Буська – 45 учасників - Поморянська – 22 учасники - Підкамінська – 10 учасників - Заболотцівська – 15 учасників (Найкреативніший учасник конкурсу" перемога у ній дісталася Христині Дзвонік (с. Висоцько Заболотцівської ТГ) Брали участь також діти з Радехівської, Лопатинської, Жовтанецької, Добротвірської та Новояричівської громад. Свою майстерність показали учні шкіл, ліцеїв та вихованці дитячих садочків. Наймолодшому учаснику конкурсу лише 2 роки. Усі конкурсанти мали можливість показати свій талант, читаючи вірші великого поета. Оскільки всі виступи були доступні в інтернеті, кожен міг послухати виконання віршів Тараса Шевченка.

11:59 27.03.2023

А ми знову на своєму освітньому фронті

А ми знову на своєму освітньому фронтідопомагаємо нашим воїнам Пакунки з домашніми смаколиками,засобами гігієни, солодким печивом,кавою,чаєм та фінансовою підтримкою було передано у волонтерську організацію Патріот Броди і вже прямують до наших воїнів Білявецький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом #разомпереможемо #СлаваЗСУ

11:57 27.03.2023

КОЛЬОРОВИЙ тиждень

Різномаїття яскравих кольорів заполонило Гаївський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом . Адже в учнів початкових класів пройшов КОЛЬОРОВИЙ тиждень. Ділимося з вами позитивним настроєм, активним відпочинком та різнобарвними світлинами. (відео)

11:53 27.03.2023

Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі

Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі. Ліна Костенко Поезія - це сум, чарівність, музика, струни якої ще довго будуть бриніти. Голосковицький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом

11:50 27.03.2023

Вхід для адміністратора